El barri de Can Clarís celebra la seva Festa de la Tardor

  0
  Foto 13-09-14 18.29.35.jpg

  15/09/2014 – Una festa que va aplegar milers de persones a la plaça Joan MIró amb inflables i una botifarrada.

  Tot i que oficialment la tardor iniciarà el proper 23 de setembre, el passat dissabte, dia 13, l’Associació de Veïns de Can Clarís va celebrar la seva tradicional Festa de la Tardor que va aplegar milers de persones a la plaça Joan Miró.

   

  A la tarda, centenars d’infants gaudien dels inflables mentre que a la nit es va degustar d’una gran botifarrada popular on es van repartir unes 920 botifarres a tot el veïnat assistent.

   

  Una festa que se celebra des de l’any 2005 i que enguany s’ha recuperat gràcies al suport dels veïns i dels comerciants del barri, ja que l’any passat es va tenir que suspendre per la reducció econòmica en la subvenció per part de l’Ajuntament de Badalona que rep aquesta associació.

   

  Amb aquesta celebració, l’AV de Can Clarís inicia un nou curs d’activitats i de millores pel seu barri i la seva presidenta, Pilar Valient, espera que l’ajuntament “ens escolti i ens faci més cas per aconseguir tot allò que nosaltres hem proposat en els darrers tres anys”. Per altra banda, tot i que el passat mes d’agost l’associació va denunciar la falta de neteja en els carrers de Can Clarís, continuen afirmant que els camions cisternes de reg i d’aigua pressió per netejar les voreres encara no han passat pel barri.