Més de 500 persones realitzaran la 4a Caminada Popular de Fem Salut

  0
  Fem Salut.JPG

  27/04/2016 – Aquest dijous tindrà cita aquesta passejada que estarà formada per dos circuits: una de 2,5 quilòmetres i una segona de 5Km, que aniran des del pont del Petroli fins al parc de Can Solei i Ca l'Arnús

  Aquest dijous, 28 d'abril, tindrà lloc la 4a edició de la Caminada Popular Badalona Running-Fem Salut, que començarà a les 10 hores al pont del Petroli i finalitzarà al parc de Can Solei i Ca l'Arnús. Aquesta passejada està organitzada per l'Ajuntament de Badalona conjuntament amb Badalona Serveis Assistencials (BSA), l'Institut Català Català de la Salut (ICS) i BDN Running L'Aliança.

   

  L'objectiu d'aquesta caminada és fomentar la pràctica de l'activitat física regular, especialment entre aquelles persones que no hi estan habituades. Les més de 500 persones que s'han inscrit ho han fet bàsicament en el decurs de les diverses activitats que s'han desenvolupat aquest abril en el Mes de la Vida Activa-Fem Salut.

   

  Els participants podran escollir entre dos recorreguts i tres nivells per facilitar la participació de tothom. Hi haurà un recorregut de 2,5 quilòmetres adreçat a persones que no estan habituades a la pràctica d'activitat física i un altre de 5Km que es podrà completar a ritme lent o ràpid.

   

  D'altra banda, durant tot el mes d'abril, els Centres d'Atenció Primària (CAP) de Badalona, els casals de gent gran i diverses places de la ciutat han estat escenari de sessions preparatòries per arribar a punt per fer aquesta caminada.

   

  Professionals referents de les regidores d'Esports, Salut i Gent Gran, així com dels diferents CAP del programa Pla d'Activitat Física -impulsat per la Generalitat-, han estat els encarregats d'impartir aquestes sessions amb recomanacions per a la pràctica de l'exercici físic.