Més del 40% de la SAE del CF Badalona, pendent de subscriure’s

  0
  61

  El CF Badalona ha anunciat aquest mateix dimecres 9 de febrer, tal com vam anunciar al Diari de Badalona fa un mes, que la conversió de l’entitat escapulada en Societat Anònima Esportiva (SAE), aniria a tercera fase.

  El procés d’aquest llarg camí encara no ha finalitzat i l’etapa decisiva d’aquesta metamorfosi mercantil es produirà al tram final de la temporada 2021 – 2022.

  De moment, en la primera part d’aquesta tercera fase, els sis socis amb accions subscrites – el setè va morir – tindran preferència en agafar més poder i força en la SAE. Durant els propers set dies, els seguidors escapulats amb aquesta autoritat podran tornar a subscriure la mateixa quantitat d’accions que van adquirir en l’anterior etapa.

  D’aquesta manera, el soci que va subscriure 47 accions, per exemple, podrà subscriure 47 més. L’objectiu és intentar arribar al 100% del capital (1.045.800,00€) abans d’obrir la porta “a qualsevol persona que manifesti el seu compromís i voluntat de subscriure totes o part d’aquestes restants accions”.

  El 42,76% és la quantitat d’accions pendent a subscriure i el 57,24% la part que ja s’ha subscrit. Els sis socis mencionats anteriorment tindran aquesta preferència durant 7 dies. En cas de no arribar al 100% durant la propera setmana, hi haurà tres setmanes més de marge, amb possibilitat de subscripció oberta a tothom.

  Els interessats hauran de manifestar la seva voluntat dirigint-se a la Junta Directiva a través del club i exposar el seu interès i compromís en aquest sentit.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí