Milers de peces de Playmobil aterren a l’Escorxador

  0
  48
  Foto 28-10-17 19 07 59.jpg

  30/10/2017 – Amb motiu de la 2a Fira de Playmobil a Badalona, on s’ha exposat diorames i s’han ofert tallers, concursos i adquirir peces de la col·lecció.

  Durant aquest cap de setmana, 28 i 29 d’octubre, la Nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador ha acollit milers de peces de joguines amb motiu de la segona edició de la Fira de Playmobil, organitzada per la federació Catclicks.

   

  Han estat un total de nou diorames, realitzats per professional, que els centenars de persones que s’han apropat al barri de La Salut han pogut visitar i participar en un concurs on es podien emportar caixes de Playmobil. Enguany, els diorames estaven dedicats a pel·lícules de Disney, un safari, una batalla napoleònica, una colonització de víkings i d’indis, paisatges naturals i parcs. Però destacar que hi havia una dedicada a la ciutat, especialment a l’escenificació de la Magna Celebratio, el festival romà que el Museu de Badalona celebra anualment al voltant del seu edifici.

   

  A més, els visitants podien adquirir peces antigues i noves de la col·lecció Playmobil, que avui en dia són difícils d’aconseguir. Com així també, els més petits van poder participar en un concurs de diorames i la realització de manualitats.

   

  D’altra banda, la 2a Fira de Playmobil a Badalona ha tingut un vessant solidari, i és que durant el cap de setmana s’han recollit aliments per al Banc d’Aliments Amics del Gorg Mar i els fons recaptats amb les entrades es destinaran a l’Hospital Germans Trias i Pujol.