Tràmits que es converteixen en una festa (7-0)

0
    29

El Seagull confirma el seu gran estat de forma jornada rere jornada i davant l'Sporting de Mahón suma la quarta victòria consecutiva de la temporada amb una golejada a l'Estadi (7-0).

Les gavines de Jordi Ferrón s'han transformat en el darrer mes de competició en un autèntic 'air force'. Una nau de combat letal en atac i que no s'amaga les seves grans aspiracions. Amb el triomf d'aquesta jornada davant el rival més fràgil de Segona, el Seagull es troba a un únic punt de la plaça de promoció d'ascens – és tercer – i a cinc de la primera posició, defensada pel Barça B (19).

El matx contra el conjunt balear va arrencar amb una diana inicial d'Irina Uribe al minut 17 de partit. La davantera blava ha fet el segon al 36 abans del descans i Sara Navarro ha tancat la victòria abans del descans amb una vaselina davant la portera.

A la represa, les badalonines han mantingut la possessió davant la superioritat i han baixat el ritme. Navarro ha sumat el seu doblet particular (4-0) al segon temps i Serna no volia ser menys. Després de bufar dissabte 30 espelmes, la davantera sabadellenca s'ha embutxacat dues dianes més -ja suma 5 en quatre partits – i Tudela ha tancat la golejada.

Quart triomf en quatre jornades i estat de forma perfecte d'un Seagull que fa por. La pròxima jornada es desplacen a Lleida per jugar davant el Pardinyes. Les lleidatanes han empatat aquest cap de setmana contra el Sant Gabriel i Jordi Ferrón era a la grada del Ruiz Casado.