Milers de persones degusten 300 quilos de migas a l’Escorxador

  0
  Foto 22-5-16 13 18 35.jpg

  23/05/2016 – Enmig d'una àmplia festa durant tot el cap de setmana amb activitats infantils i culturals.

  Aquest cap de setmana el parc de l'Escorxador ha estat un any més l'escenari de la Festa de las Migas, organitzades per la Comissió de Festes de La Salut i que enguany ha arribat a la 37a edició, en el marc de les Festes de Maig.

   

  La festa iniciava dissabte a la tarda amb activitats per a la canalla, la xocolatada i la sardinada per a tot el veïnat. Tot seguit, era el torn de les tradicionals actuacions que aquest any van pujar per l'escenari els cantants Sonia Madoc i Dani Galera i el transformista Juan Reina.

   

  Però el moment més esperat per a milers i milers de badalonins, que formen cues quilomètriques, va arribar el diumenge al migdia amb la degustació de més de 2.000 racions de migas, elaborades amb 300 quilos de pa i acompanyades amb cansalada, xoriço, pebrot verd i all. Prèviament, durant tot el matí al voltant de l'antic Escorxador, van haver-hi jocs i tallers infantils, ballada dels gegants Jeroni, Badamar, el Follet i la Domineta de la Colla de Geganters de Badalona i la 14a Trobada d'Agulla del grup Dones en Moviment.

   

  Els espectacles i les actuacions musicals van tornar a l'escenari per posar punt final a la Festa de las Migas. Aquesta vegada va ser el torn del transformista Lethal, Passión Life, Cabaret Flamenco, Discorama i el conegut grup andalús Bordón-4.