El Nadal serà dolç al Seagull (6-0)

0
    36

El Seagull goleja el Pallejà al Nou Estadi amb sis dianes (6-0) i aprofita les ensopegades de Barcelona B, Espanyol B i, sobretot, Collerense. Les gavines tanquen 2017 en una meritòria quarta posició i arrencarà 2018 amb els motors carregats.

Tot i que el partit es va disputar a les 17h i l'equip de Jordi Ferrón coneixia els empats dels seus principals adversaris a la taula, el Seagull va fer els seus deures i ja suma 27 punts, a tres de la primera posició que defensen els filials blaugranes i 'pericos'.

Així doncs les 'gavines' van sortir molt motivades conscients de la importància dels 3 punts. Als deu minuts IIrina va aprofitar un refús de la portera Elena per avançar el Seagull. Deu minuts més tard Alba Gordo va augmentar la distància al marcador amb un penal i la sentència va arribar just abans d'arribar al descans quan 'Ausi' va fer el 3 a 0.

A la represa, els gols van arribar al tram final, quan Irina Uribe, en només cinc minuts, va marcar dos gols més. El primer, a falta de poc més de 10 minuts pel final, i el segon, al minut 83 per establir el cinquè gol de la tarda. La cirereta del pastís la va materialitzar Sara Serna.

Una victòria i tres punts per tancar el curs ordinari i arrencar el pròxim any amb la mateixa intensitat. El Barça B serà el primer convidat de 20118 al Nou Estadi en l'inici de la segona volta el 7 de gener (12h).