Milers de veïns gaudeixen de la IX Exhibició de Cavalls a Sant Crist

  0
  DSCF3402.JPG

  27/10/2014 – A més de la tradicional exhibició de cavalls, s'ha realitzat una botifarrada i una paella de germanor. També, es van recollir aliments per a les famílies que més ho necessiten i signatures en contra de les antenes de telefonia mòbil que s'han instal·lat recentment al barri.

  Aquest diumenge, 26 d’octubre, l’esplanada situada entre el parc de Montigalà i l’escola de Llibertat ha acollit la celebració de la novena edició de l’Exhibició de Cavalls que organitza com cada any l’Associació de Veïns de Sant Crist de Can Cabanyes conjuntament amb l’Associació Cultural Baetulo.

   

  Una botifarrada popular donava el tret d’inici a l’espectacle a càrrec de l’Hípica de Canyet, que durant més de dues hores, una desena de cavalls van sortir a la plaça amb els seus genets i genetes, que un any més van demostrar la gran doma que tenen amb els cavalls alhora de fer-los saltar, ajupir, ballar i posar-los en peu. La festa va finalitzar amb una paella de germanor.

   

  Entre 1.500 i 2.000 persones és la xifra que l’Associació de Veïns de Sant Crist de Can Cabanyes calcula que enguany s’han traslladat fins a l’exhibició per a “gaudir dels animals i del que arriben a realitzar”. L’entitat ha valorat que la novena edició ha estat tot un èxit perquè “és una festa per a grans i petits, els veïns de Badalona han respost molt bé i el bon temps ens ha acompanyat”.

   

  Per altra banda, un any més s’han recollit aliments durant l’exhibició, però també a diversos establiments del barri. A més, també es van recollir signatures en contra de les antenes de telefonia mòbil que fa uns mesos s’han instal·lat en alguns blocs de pisos de Sant Crist.