Minguella i Círcol es queden a Copa

0
    26

10/5/2015.- Els blaus van guanyar a Esparreguera un partit molt igualat i el Círcol es va imposar al derbi contra el Natzaret, dues victòries que els donen la continuïtat a Copa la temporada que ve.

La Minguella va resoldre el partit a Esparreguera guanyant de dos punts en un partit igualat.

Els blaus van començar el partit molt tensionats amb els nervis condicionant el joc. De fet abans de descans perdia de 15 punts, 30-15.

En 5 minuts i després de temps mort, l’equip va començar la remuntada per arribar al descans només 4 punts per sota. 34-30.

A la represa l’equip va canviar la cara i l’actitud. En un tercer quart espectacular la Minguella va apretar l’accelerador i els locals van anotar només 3 punts, 37-49.

Tot i l’avantatge, els nervis van tornar a aparèixer i el partit es va tornar a equilibrar.

Però en els moments decisius, l’equip va saber mantenir un mínim avantatges que els va donar una victòria que significa la permanència.

Després de patir als últims partits per salvar la categoria, finalment es va desfermar l’eufòria per celebrar la permanència, en una temporada molt dura i igualada al Grup 2  de Copa Catalunya.

Al final, feina feta i la temporada que ve la Minguella seguirà a Copa.

El Círcol també compleix

Natzaret i Círcol tancaven temporada amb un derbi a Ausiàs March. Els locals no es jugaven res e una temporada complicada. Els visitants estaven obligats a guanyar per evitar la promoció de descens.

La importància del que hi havia en joc va fer sortir el Círcol més concentrat amb un parcial de 0-10.

Un temps mort del Natzaret va trencar la ratxa i va fer reaccionar el Sant Andreu per acabar el parcial 10-18.

Al segon quart, l’encert local va millorar i la intensitat dels visitants va baixar. Això va fer que el partit s’igualés. Un triple d’Alex Rubio deixava el 29-32 al descans.

A la represa va seguir la igualtat i el partit es va decidir a l’últim parcial.

La superioritat al pal baix, l’encert en tirs lliures i uns bons minuts defensius van fer que el Círcol sumés la victòria necessària per mantenir-se una temporada més a Copa i evitar la promoció de descens.

El Natzaret perd la categoria després d’una temporada plena de contratemps i on la sort no ha acompanyat, tot i que l’equip no ha perdut l’actitud i ha intentat competir en cada partit.

El Sant Josep defensarà categoria a la promoció de descens

A falta de confirmació oficial, tot apunta que els groc i liles jugaran l’eliminatòria per mantenir la categoria aquest dissabte a la tarda a Granollers i el proper diumenge 24 la tornada a casa.

Els badalonins arriben a aquesta eliminatòria després de perdre l’últim partit de la fase regular.

El Ramon Llull va controlar el rebot ofensiu als primers minuts i va agafar els primers avantatges.

El Sant Josep va reaccionar amb una molt bona pressió que li va permetre recuperar pilotes i igualar el marcador fins el 33-34.

Els parroquials també van apostar per jugar amb 4 petits per imposar un joc ràpid a tota la pista i va donar resultats ja que es van arribar a posar per davant al marcador a falta de 3 minuts, 65-67.

Però la falta de control defensiu i tres triples consecutius  del Ramon Llull van acabar costant el partit al Sant Josep, 74-69

Víctor Cruz deixa de ser l’entrenador del Sant Josep

Els partits de l’eliminatòria de descens seran els últims de Víctor Cruz com a tècnic del sènior.

Fa unes setmanes tècnic i direcció tècnica no van arribar a un acord per en les converses de cara a la temporada que ve.

El diferent punt de vista sobre la línia que ha de seguir el club i la no millora de les condicions per seguir la temporada que ve han fet que el tècnic hagi decidit no seguir.

Després de 10 temporades, repartides en dues etapes, Víctor Cruz té la intenció de seguir entrenant a l’espera d’un projecte interessant.