El Natzaret, amb opcions de pujar a Copa

0
    25
    DSC_0283.JPG

10/5/2015.- Un triple Maria Garrido dóna la victòria al Sant Andreu que segueix amb opcions de pujar a Copa si guanyen l’últim partit a Sant Cugat.

L’excel.lent segona volta de les de Xavi Duatis ha fet que l’equip arribi a la última jornada amb opcions de pujar de categoria.

Les badalonines arriben a aquesta situació després de guanyar un partit complicat a casa contra el Boet en un partit molt igualat.

En un camp que relliscava molt, el Sant Andreu va veure el seu joc condicionat per la impossibilitat de jugar accions ràpides.

A la primera part, a més, el Boet va estar molt encertat en tir exterior i el Natzaret va cometre errors poc habituals. Al descans, empat a 31.

A la represa, l’equip va seguir treballant però sense trobar l’encert necessari. El parcial va acabar 8-8 i tot per decidir a l’últim quart.

Al moment decisiu, l’equip va millorar un dels seus punts forts, la defensa, i va trobar idees més clares en atac.

En un final igualat, el triple de Maria Garrido va suposar una victòria que deixa el Natzaret amb opcions de pujar. També va destacar Tania Hurtado amb 9 punts.

Ara mateix, tres equips empaten a victòries per darrera del líder el Sant Nicolau. El partit de dissabte a les 17.30h a Sant Cugat pot posar la cirereta a una temporada espectacular.

La Minguella i Llefià sense res en joc

Minguella i Caldes van jugar un partit típic de final de temporada entre dos equips que no es juguen res.

Les blaves van jugar a mig gas contra un Caldes amb només 6 jugadores disponibles. Això va fer que el partit no es decidís fins els instants finals.

Al final les blaves es van imposar per sumar la 21ena victòria. El proper dissabte tanquen temporada a Parets a les 17.30h.

Al final del partit Sara Ribalta va rebre un homenatges del club ja que es retira aquesta temporada.

També el Llefià va jugar un partit contra el Parets sense res en jocs, però tots dos equips volien guanyar.

El 10-2 de sortida era una declaració d’intencions però la zona visitant va equilibrar el quart, 17-16. El partit es va complicar al segon quart per l’encert del  Parets i una defensa incòmode, 30-43.

A la represa la gran actitud d’aquest equip es va reflectir en un parcial de 24-7 gràcies a l’efectivitat i una millora en defensa. La bona inèrcia va seguir fins el final davant un rival que no va trobar la manera d’aturar les badalonines, 69-62.

Laia Casas va destacar amb 6 triples i 20 en un partit on la paciència i el sacrifici els va donar la victòria. El proper diumenge a les 19h el Llefià tanca temporada contra el Sant Jordi, amb la intenció d’acabar amb una victòria contra un rival molt dur.