Minguella i Natzaret mantenen filosofia buscant no patir tant a la Primera Catalana femenina

  0
  19145876_768709016634919_4949414366992175772_n-1.jpg

  30/06/2017 – Els dos clubs conserven a bona part dels blocs amb els quals van obtenir la permanència.

   

  La temporada 2016-2017 ha arribat a la seva fi, però abans de marxar de vacances tots els clubs de bàsquet comencen a planificar el pròxim any. Així ho han fet els sèniors femenins de l’AE Minguella i el Sant Andreu de Natzaret, bloc que tornaran a coincidir a la Primera Catalana.

   

  Les de Casagemes, salvades després de viure un play-off de permanència absolutament vibrant, continuaran dirigides per Carlos Esteve. “Hem format un equip més compensat que la temporada passada, buscant evitar les fases de salvació. L’objectiu és mantenir la categoria”, detalla el tècnic.

   

  Les blaves conservaran a Eli Sama, Laia Martín, Sara Cabrera, Adriana Miguel, Thais Morales, Laia Esteve, Marta Reverter i Anna Pons (es reincorpora al febrer) dins de la plantilla.

   

  En el capítol de cares noves, la base Anna Giró, la pivot Clàudia Martínez i l’aler pivot Paula Muñoz, totes tres del Sant Andreu de Natzaret ‘B’, canvien Pomar per Casagemes. Maria Álvarez puja del sènior ‘C’ i Ari Assalit fitxa pel club després de més d’un any aturada per lesió.

   

  Al Natzaret li manca una pivot

   

  L’altre equip badaloní inscrit en la Primera Catalana femenina, el Sant Andreu de Natzaret, també intentarà no patir tant (va quedar novè, salvant-se en l’última jornada de la fase regular).

   

  Ari Balart, Marta Pueo, Julieta Peysere, Marina Salgado, Pat Dueñas, Nerea Goñalons i Ainhoa Cuesta continuaran formant part del bloc de Riki Gómez, mentre que Coral Mena i Laia Rams fan el salt del sènior ‘B’. Per cobrir les baixes de Gio, Erika González i Marta Zori, el Natzaret ha fitxat Laia Català (Minguella), Leila Lozano (Draft), Neus (Granollers) i Amanda (BAM).