Can Solei i Ca l’Arnús, l’espai lúdic ambiental més visitat de l’àrea metropolitana

  0
  56
  Jugateca ambiental 3.jpg

  03/07/2017 – La jugatecambiental del pulmó verd de Badalona ha rebut aquesta primavera el 10% dels visitants de les 32 zones repartides a l'entorn de Barcelona.

  Durant la primavera 3.250 persones han visitat la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, a les quals es podrien afegir 2.000 assistents més a la Festa del Dibuix. Aquestes dades consoliden la Jugatecambiental com un espai d’activitats familiars de cap de setmana. Durant la primavera, ha estat visitada per unes 3.520 persones a les quals es podrien afegir 2.000 visitants més a la Festa del Dibuix.

   

  Aquestes xifres, que corresponen als diumenges des del 26 de febrer al 28 de maig, fa que la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, esdevingui, amb diferència, la més visitada de les 32 que hi ha repartides pels parcs i les platges metropolitanes. Entre totes les jugateques repartides per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, pràcticament 30.000 persones han participat gaudint d’un ampli ventall de propostes.

   

  La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús és un espai de joc compartit, educatiu i creatiu, dirigit per l’Obrador de la Riera on es proposen activitats lúdiques no guiades que permeten la interacció familiar. També hi ha molts dies amb activitats dirigides d’àmbit mediambiental relacionades amb el parc a càrrec de l’Associació ALOC i també, en aquesta línia, activitats del Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat portades a terme per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

   

  El projecte de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, pel taller d’artistes l’Obrador de la Riera, l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC i gestionada per educadors d’entitats del territori.

   

  Durant els mesos d’estiu la Jugatecambiental del parc de can Solei i de Ca l’Arnús està tancada fins a la temporada de tardor que començarà el 17 de setembre i s’allargarà fins al 26 de novembre.