Miquel Abras obre un cicle de concerts a La Sargantana

  0
  abras.jpg

  05/09/2012 – El restaurant aposta per convertir el seu local en una petita sala de concerts íntims un diumenge de cada mes; el primer d'ells, aquest diumenge dia 9.

  El restaurant La Sargantana inicia el proper diumenge, 9 de setembre, un nou curs amb una programació estable d’actuacions musicals. Miquel Abras serà l’encarregat d’encetar aquest cicle que compta amb la col·laboració de Dmusical, programador del Festival Musica’t, i que portarà un diumenge al mes artistes i propostes de diferents estils i amb una gran qualitat musical que convertiran el local en una petita sala de concerts.

   

  Equilibris Impossibles és l’últim treball de Miquel Abras, un dels artistes amb més repercussió dins l’escena musical actual. Publicat el mes d’abril com el quart disc del cantant català, l’àlbum arriba a La Sargantana per mostrar els 11 temes dels quals consta, vitals i positius, que conviden a deixar enrere els problemes i fer front a la vida amb un somriure. Es tractarà d’un concert acústic i en format de trio amb Carlus Ramió al baix i Toni Molina a la bateria on es repassaran cançons d’aquest disc però també d’altres treballs.

   

  L’entrada costa 10 euros, vuit per a socis i sòcies del local.