Dani Moreno: “a Benasque podrem fer una bona posada a punt”

  0
  pretemporada benasque.JPG

  04/09/2012

  Els verd-i-negres ja treballen físicament a Benasque a les ordres de Dani Moreno, el preparador físic, i tàcticament amb Salva Maldonado. Dissabte segon compromís a Vielha contra el Cai d'Henk Norel.

  La Penya ja treballa a Benasque, on estarà concentrada fins el dissabte. Els verd-i-negres van viatjar directament de Sant Julià de Vilatorta a la localitat pirenaica sense passar per Badalona.

  Allà els jugadors treballaran a les ordres de Dani Moreno, el preparador físic, que considera que "tornarem amb una posada a punt important". Moreno ha explicat que Benasque és un emplaçament que "està molt bé perquè hi ha poca distracció, bon clima, bons camps, una bona sala de peses i sobretot la tranquil·litat per treballar molt bé".

  A part del treball físic, la Penya continuarà amb les sessions tàctiques per preparar el segon amistós, dissabte a les 20:30 a Vielha contra el Cai. Després, els verd-i-negres s'enfrontaran el dia 11 contra el Kiev a Platja D'aro, i el dia 21 contra el Cajasol a Tàrrega en comptes de jugar davant l'Obradoiro a Montcada i Reixach.