Miralles: “Ara som més madurs que quan se’ns va escapar la Copa”

  0
  45
  JOV-ZZA (3).jpg

  15/04/2014
  El pivot verd-i-negre creu que l'equip "defensa com un de Play Off" i confessa que "no voldria l'aturada però ara l'hem d'agafar de forma intel·ligent"

  El Pivot del FIATC Joventut, Albert Miralles, ha parlat de la victòria contra el Cai i de les possibilitats de l'equip de ser al proper Play Off. L'interior verd-i-negre considera que diumenge "vam passar per sobre el Cai des del respecte que els hi teníem" i que "tothom va estar amb una actitud increïble".

  "Ho havíem parlat durant la setmana, sabíem que era un partit clau i des de l'inici vam sortir amb el ganivet entre les dents", declara Miralles que considera que "aquesta és la defensa d'un equip de Play Off". 

  El jugador de Barcelona no s'amaga en parlar obertament del Play Off perquè creu que "hem fet mèrits suficients per canviar els nostres objectius". 
  Tot i això, també remarca que "encara queda molt i ja m'ha passat de vegades que tens un objectiu a tocar i et disperses. Ho hem de segur plantejant partit a partit". "Ara som més madurs quan quan se'ns va escapar la Copa", ha sentenciat en referència a aquest tema.

  Per últim, Miralles també s'ha referit a l'aturada forçada dels verd-i-negres que estaran 14 dies sense competir perquè s'ha aplaçat del matx contra el real Madrid, que està jugant el Play Off de l'Eurolliga. "Jo no voldria l'aturada, però és el que hi ha i ara hem de ser intel·ligents sobre com ens la prenem", ha conclòs.