S’organitza el Primer Open Ciutat de Badalona de Pàdel

  0
  I Open Ciutat Badalona de Pàdel.jpg

  15/04/2014 – El campioant se celebrarà del 3 a l'11 de maig, dintre de les Festes de Maig, al Club Esportiu Mas Ram i al Pàdel Indoor Badalona. S'espera un total de 160 jugadors i 110 partits.

  Dintre del programa d’activitats esportives de les Festes de Maig d’enguany, el Club Esportiu Mas Ram i el Pàdel Indoor Badalona organitzen el Primer Open Ciutat de Badalona de Pàdel que se celebrarà del 3 a l’11 de maig a les seves seus.

   

  El campionat tindrà cinc categories amb 16 parelles en cada categoria, és a dir, un total de 160 jugadors. Cada parella jugarà un mínim de dos partits, que serien 110 partits en total. En cada seu es jugaran la meitat dels partits de la fase regular, i les finals es jugaran en les instal·lacions del Club Esportiu Mas Ram, situades a la plaça Eucaliptus, número 3. En canvi, les pistes del Pàdel Indoor Badalona es troben a la carretera de Mataró, 7. Destacar també que el sistema de jocs serà a 3 sets, tie-break en els dos primers i súper tie-break en el tercer.

   

  Pel que fa els premis, els campions de la categoria A, tant en homes com en dones, tindran un premi econòmic i el trofeu de l’Ajuntament. Els campions de la resta de categories rebran premis en material esportiu. A més, cada participant rebrà un ‘welcome pack’ que inclourà samarreta tècnica, entre altres regals i informació dels patrocinadors. Els premis es faran entrega el mateix dia de la final.