Miralles: “Crec que tenim més armes”

  0
  DSC_0208.JPG

  07/09/2014 – El pivot del FIATC Joventut ha acabat satisfet del comportament de l’equip en el primer duel de pretemporada disputat avui contra el FC Barcelona (71-65).

   

  El desgast físic que han patit avui els jugadors de la Penya ha estat realment elevat. Tot i les baixes mundialistes, el Barça ha presentat a Sant Julià de Vilatorta a un equip molt competitiu i els verd-i-negres han hagut de suar per plantar cara.

   

  Albert Miralles, 8 punts, 2 rebots, 1 assistència i 8 de valoració en 20 minuts en el primer partit de pretemporada, ha destacat les sensacions positives que ha transmès la Penya en la seva estrena.

   

  “S’ha d’estar content. L’equip no ha abaixat mai els braços i ha fet un esforç grandiós. Jugar contra el Barça sempre és complicat, però aquest any s’ha reforçat de forma increïble”, comentava Miralles.

   

  El pivot del FIATC Joventut ha reconegut estar sorprès, “perquè pensava que no ens sortirien tantes coses. Estem molt lluny encara. Queden molts partits per preparar un inici de lliga a Saragossa que serà molt complicat”.

   

  A aquestes alçades de la pretemporada els esforços pesen molt, ja que la condició física dels jugadors encara no és l’adient. “Hem de seguir treballant físicament, perquè ara les cames estan molt lluny d’on haurien de ser”, assegurava Miralles.

   

  Analitzant la configuració de la plantilla que enguany ha dut a terme el FIATC Joventut, Albert Miralles ha destacat la pluralitat d’opcions tècniques i tàctiques que disposa Salva Maldonado per mirar de guanyar partits.

   

  “Crec que tenim més armes. Això és bo, però costa més d’acoblar tot plegat. Quan tens cinc cotxes diferents has de decidir quin agafes cada dia, quan només en tens un, doncs sempre vas amb el mateix”, comentava el pivot.

   

  Sobre la tornada de Sergi Vidal, Miralles es mostrava encantat de tenir al seu inseparable amic al seu costat. “A mi i a tota l’afició ens fa feliços. En Sergi és de la casa i ha demostrat com se sent d’identificat. Ens ajudarà moltíssim tota l’experiència internacional que té”, deia Miralles.

   

  Pensant ja en la concentració a Benasc, l’interior de la Penya destacava el factor positiu que té aprendre a patir de forma col·lectiva. “Conviure una setmana ens anirà bé. També sabrem què és patir junts. Perquè al stage patirem. Això serà positiu per l’equip”, ha afirmat Albert Miralles.