Miralles: “Encarem la Lliga Catalana amb més ambició”

  0
  780_0008_5202683_e3d9f6f53f5228f24bbd78b304558fe7.jpg

  24/09/2015 – El pivot de la Penya va estar a punt de ser jugador del MoraBanc Andorra aquest estiu, però finalment va decidir continuar a Badalona.

   

  El compromís amb el club i el sentiment de pertinença que Albert Miralles té amb el FIATC Joventut van evitar que el pivot fes les maletes aquest estiu cap al Principat d’Andorra.

   

  El pivot ho tenia quasi tot fet amb el MoraBanc, però finalment decidiria renunciar a una oferta econòmica realment interessant per continuar a casa. La Penya li havia donat l’oportunitat de tornar a l’ACB dos anys abans i Miralles ho va tenir en compte a l’hora d’adoptar una decisió definitiva sobre el seu futur.

   

  Després de diverses setmanes de preparació, l’interior verd-i-negre creu que la plantilla està seguint una bona evolució. “Penso que estem portant una bona línia. Crec que l’equip està treballant com cal. Tot i tenir força jugadors nous, cada dia estem aconseguint ser més equip”, declarava Albert Miralles, pensant ja en les semifinals de la Regal Lliga Catalana d’aquest divendres (18:30h).

   

  A diferència de l’any passat, els canvis en el calendari permeten a la Penya afrontar la primera competició important de l’any sense haver de tenir la ment enfocada cap al debut a la Lliga Endesa.

   

  “Ho encarem diferent. Aquest any el calendari està molt més ben programat i això ens permet afrontar la Lliga Catalana amb molta ambició. Divendres tenim una semifinal molt complicada contra un gran equip”, reconeixia Miralles.

   

  Segons el pivot del FIATC Joventut, poder completar una setmana amb quatre partits li anirà molt bé al grup. “Cada setmana és important, i més ara en pretemporada. A Benasc no es va competir, però l’equip va fer un pas endavant clau a nivell de conjunció i des del punt de vista físic”, recordava el jugador verd-i-negre.

   

  Al Palau d’Esports de Granollers, seu de la Regal Lliga Catalana 2015, la Penya buscarà la classificació per la final contra una de les seves bèsties negres.

   

  El conjunt de Maldonado va perdre els tres duels oficials disputats contra l’Andorra el curs passat (dos d’ACB i un de Lliga Catalana). Els verd-i-negres mai van trobar la tecla per desactivar les armes del MoraBanc.

   

  “L’any passat vam tenir molts problemes contra ells.El MoraBanc s’ha reforçat molt bé i nosaltres hem de ser conscients que ens enfrontem a un dels equips grans”, advertia Albert Miralles. El pivot i tot l’equip volen un títol.