Miralles: “Podem donar molt més. I ho hem de fer”

  0
  780_0008_5336019_56e6ac77a22418e1b6398b789d308285.jpg

  08/03/2016 – El pivot és conscient que el FIATC Joventut necessita oferir la seva millor versió per tal d’endur-se el derbi de diumenge (18h).

   

  El compte enrere per la visita del FC Barcelona Lassa a Badalona ha començat. El pròxim diumenge, la Penya desitja registrar la millor entrada del curs a l’Olímpic per mirar d’allargar el moment dolç viscut per l’equip verd-i-negre després de vèncer el Sevilla (89-83). Els jugadors treballen en la posada a punt, mentre esperen una bona resposta de l’afició.

   

  “Evidentment, el partit contra el Barça és molt atractiu per tothom. És un derbi i, d’alguna forma, el partit que més agrada veure”, valorava Albert Miralles, un dels integrants de la plantilla del FIATC Joventut que ha atès als mitjans en els dies previs al derbi.

   

  “L’equip necessita l’afició, perquè en la situació que estem ens és més fàcil competir quan veiem el pavelló ple, i més contra un rival tan difícil”, reconeixia també l’interior català.

   

  Miralles, amb dificultats per assolir un rendiment regular, desitja també fer un pas endavant en la seva aportació. Competitiu com gairebé ningú, el jugador de la Penya espera brillar contra l’etern rival.

   

  “Jo sempre ho intento, però sí que és cert que no està sent la millor temporada a nivell individual. Tampoc per l’equip. Encara ens queda temps i per part meva la lluita serà màxima. Quan estigui dins de la pista, intentaré transmetre tota l’energia positiva possible per acabar l’any i dir que ha estat una bona temporada”, declarava Albert Miralles.

   

  Partint de la premissa que els anys anteriors van ser “extraordinaris”, el FIATC Joventut busca una major regularitat en els resultats que l’impulsi fins a cotes una mica més altes en la classificació. “Jo crec que encara podem donar molt més. I ho hem de fer”, exigia Miralles abans de rebre el Barça Lassa.

   

  Segons el ‘10’ verd-i-negre, el potencial blaugrana i els actius de la Penya representen “mons totalment diferents”. “S’ha de ser realista, però si aconseguim contagiar-nos de l’energia de l’afició, qualsevol rival es pot sentir acorralat”, sentenciava el pivot en la prèvia del derbi.