Primer pas per ser a la Final Four (78-68)

  0
  56
  B386hd7CMAE_mJb.jpg

  08/03/2016 – El Nadezhda d’Anna Cruz debuta als quarts de final de l’Eurolliga femenina derrotant el Dynamo Kursk.

   

  En una sèrie curta al millor de tres partits, aprofitar el factor pista favorable és una variable que, quasi sempre, acaba sent definitiu. Conscient de la importància del primer partit de la sèrie de quarts de final, el Nadezhda Orenburg de la badalonina Anna Cruz s’imposaria al Dynamo Kursk amb solvència, aprofitant el gran poder físic de les seves interiors.

   

  L’actual segon classificat de la lliga russa rebia el tercer per obrir una eliminatòria que decidirà un dels semifinalistes de la màxima competició continental del bàsquet femení.

   

  El Dynamo Kursk causaria molts problemes al Nadezhda al llarg del primer parcial (13-18), tot i que la formació dirigida per Roberto Íñiguez seria capaç de reaccionar amb fermesa (34-32).

   

  Arribant a l’inici de l’últim quart gaudint d’una renda mínima (51-49), el conjunt de Cruz protagonitzaria una acceleració definitiva. L’Orenburg castigaria diverses pèrdues del Kursk encadenant cistelles, situació que duria el Dynamo a encaixar un parcial de 10 a 2 (61-51).

   

  Tot seguit, el Nadezhda aconseguiria estabilitzar el seu coixí (66-53) per tal d’arribar al final del partit estalviant-se un final ajustat. La demostració de poder físic de les interiors Angelica Robinson (13 punts i 11 rebots) i Natalia Anoikina (16) seria el més destacat del triomf local, tot i que McBride també destacaria amb 18 punts.

   

  Anna Cruz, per la seva part, fregaria els 30 minuts sobre el parquet, anotant 8 punts i sumant 3 rebots, 3 assistències i 2 recuperacions pel Nadezhda. Les russes obren la sèrie de quarts guanyant el primer punt (1-0) i miraran de certificar la seva classificació per la Final Four el pròxim 11 de març, guanyant al Sport Concert Complex de Kursk.