Miralles: “Teníem molt clar que no ens podia passar el mateix que contra el Barça o l’Unicaja”

  0
  JOV-BAS (8).jpg

  16/12/2013
  El pivot barceloní creu que ahir es va veure "el millor joc de l'any" i es mostra confiat de cara als compromisos contra el Gran Canària i el Real Madrid

  El pivot del FIATC Joventut, Albert Miralles va definir el partit d'ahir contra el Baskonia com "un partidàs en tots els sentits". 

  L'interior verd-i-negre va destacar el joc del 3r quart "probablement el millor de l'any" i creu que "ser capaços de mantenir l'avantatge demostra que hem fet un pas més". 
  De nou, els homes de Maldonado van gaudir d'una renda de més de 10 punts al 3r quart, però aquest cop segons Miralles "teníem molt clar que no ens podia passar el mateix que contra el Barça o l'Unicaja".

  Tot i això, el pivot barceloní es va referir a les 3 pèrdues de pilota seguides abans de passar el camp: "hem d'aprendre que les coses s'acaben al minut 40".

  Ara el FIATC Joventut anirà a la pista del Gran Canària i rebrà al Reial Madrid, dos equips molt complicats, però Miralles pensa que "si podem seguir amb aquest nivell de defensa i intensitat, serem un equip molt difícil de guanyar"