Vives: “Si no és la millor versió de l’equip és una de les millors”

  0
  85
  JOV-BAS (7).jpg
  16/12/2013
  El base verd-i-negre va destacar la defensa de l'equip i va agrair els elogis d'Scariolo, tot i reconèixer que "aquestes paraules no m'allunyaran de la meva feina"

  El base del FIATC Joventut, Guillem Vives, va comparèixer molt content a la zona mixta, i no va dubtar en afirmar que "si aquesta no és la millor versió de l'equip, és una de les millors". 

  El director de joc verd-i-negre creu que l'equip va fer un 3r quart "increïble", i que es va veure que "la defensa ens marca l'atac i quan fem un bon treball al darrere podem córrer i fer tirs més lliurats".

  Tot i l'exhibició, Vives va tornar a apuntar als "petits detalls i l'encert, que ens han ajudat molt al 2n quart" i va assenyalar que la victòria té un valor doble perquè "no hem patit en excés per guanyar a casa, que és el que sempre hem d'intentar".

  Per últim, el jugador del planter, que encara té contracte per 3 temporades més, va respondre als elogis d'Scariolo a la roda de premsa. "Que una persona que ha viscut tant de bàsquet i ha entrenat a tants equips parli així de mi, lògicament em satisfà", va explicar el verd-i-negre, afegint que "aquestes paraules no m'allunyaran de la meva feina, que és aconseguir més victòries pel meu equip".