Miralles: “Tenim un parell de pebrots verd-i-negres”

  0
  47
  1516_CJB-CAI (14).jpg

  08/11/2015 – El pivot del FIATC Joventut podria jugar contra el CAI Saragossa tot i estar sense entrenar durant la major part de la setmana, a causa de l’esquinç de turmell que pateix.

   

  Albert Miralles ha acceptat conviure amb el dolor per tal de seguir ajudant la Penya. L’interior format al planter verd-i-negre oferiria davant el CAI l’enèsima lliçó de compromís amb el club, jugant amb el turmell encara malmès després de la lesió soferta al Nou Congost.

   

  Lluny de tenir poc protagonisme, Miralles marxaria fins als 22 minuts, fent una gran tasca en defensa per frenar Norel i Jelovac. “Hem guanyat un partit que ha estat com la setmana: molt complicat. Aquesta ha estat la pitjor setmana d’entrenaments de l’any. Molts jugadors no ens hem pogut exercitar quasi cap dia”, declarava el jugador del FIATC Joventut un cop finalitzats els 40 minuts del duel contra el CAI.

   

  Segons Albert Miralles, aquest resultat “dóna molt bones vibracions” a l’equip, de la mateixa manera que “la victòria aconseguida contra el Barça” l’any passat.

   

  “Al final tot s’ha començat a girar en contra, però s’ha de valorar que l’equip sempre s’ha mantingut viu contra tot un CAI. No hem d’oblidar el rival que ens visitava. Un club que juga Eurocup i que compta amb una plantilla molt extensa”, reivindicava Miralles, ja amb el triomf assegurat.

   

  El pivot reconeixia que per la Penya no havia estat gens fàcil canviar el xip després d’uns 20 minuts inicials on el rival tindria massa facilitats per anotar.

   

  “Es veia venir que la segona part seria poc vistosa a nivell ofensiu, però al final això ha estat la clau. Ens hem posat a treballar en defensa i a carregar el rebot per poder tenir més tirs que el CAI”, declarava l’interior.

   

  Per Miralles, Brandon Paul “és un jugador de Play Station que va molt sobrat” de talent i recursos físics. “Quan adquireixi l’experiència necessària encara serà més bo. No crec que ens duri gaire per aquí”, deia en to irònic.

   

  Orgullós del compromís mostrat per tota la plantilla, el pivot del FIATC Joventut destacaria com molts dels resultats aconseguits fins ara s’han gestat a base de caràcter i fe, dues de les armes principals d’aquesta Penya. 

   

  “La veritat és que s’està demostrant. Tenim un parell de pebrots verd-i-negres i això ens fa guanyar partits i ser on som”, afirmava el jugador del FIATC Joventut des dels vestidors de l’Olímpic.