Una caiguda impedeix als Castellers de Badalona atacar el repte del 4de8

  0
  castellers.jpg

  09/11/2015 – Una caiguda en la segona ronda, mentre pujava la torre de set, ha portat a la colla a decidir que el més adient era deixar el 4de8.

  No ha pogut ser. Els Castellers de Badalona han celebrat aquest diumenge la seva 18a diada a la plaça de la Vila, un cita especial en la que la colla s'havia marcat com a objectiu estrenar-se en la gama de vuit pisos amb el primer 4d8 de la seva història. Malgrat tot i els esforços, finalment no han pogut assolir la seva fita degut a una caiguda en la segona ronda de la seva actuació.

   

  La diada va començar amb un animat cercavila des de la plaça del Pou del greix fins a la plaça de la Vila, en el que hi han participat les tres colles castelleres. Acte seguit, els de la camisa micaco han entrat a plaça amb un pilar de 4 caminat.

   

  Els badalonins van obrir l’actuació amb el 5d7, castell que va pujar una mica bellugadís però que finalment es va descarregar sense cap complicació. En segona ronda venia un dels plats forts de la diada, el 2d7, que la colla badalonina no portava a plaça des l'any 2011. El castell va anar perdent mides a mesura que pujaven els pisos fins que una forta batzegada el va fer desplomar, deixant el castell en carregat.

   

  Degut a la caiguda, i a falta de substitut per un dels dosos, l'equip tècnic va prendre la decisió d'aparcar el 4d8 i aixecar el 7d7 en tercera ronda, castell que va pujar nerviós i es va preferir desmuntar. Ja en la ronda de repetició, els de la camisa micaco van decidir acomiadar la actuació amb un plàcid el 4d7 amb agulla que no va suposar cap complicació pels de la camisa micaco. La diada s'ha tancat amb un vano de 5 i un pilar al balcó.