Mireia Belmonte: “Aquest any no tinc por a res”

  0
  Mireia Belmonte.jpg

  11/12/2012 – La nedadora badalonina ja pensa en els Jocs Olímpics 2016 de Rio de Janeiro, mentre que aquests dies, del 10 al 13 de desembre, competeix a l'Amsterdam Swim Cup.

  La nedadora badalonina Mireia Belmonte assegura que amb visites als Jocs Olímpics 2016 de Rio de Janeiro no  té "por a res", tampoc a l'hongaresa Katinka Hosszú, que fa pocs dies li va arravatar la plusmarca mundial dels 400 metres estils en piscina curta.

   

  Aquesta setmana la doble medallista s'ha donat un bany amb taurons a l'Aquàrium de Barcelona per gravar un anunci i ha confirmat que "aquest any no li tinc por a res. S'ha d'anar a mort; l'objectiu està molt clar. Intentaré fer tot el possible per a deixar les pors enrere i centrar-me en allò que realment és important". I és que la preparació del curs ha estat marcat per la celebració dels Jocs Olímpics, on confia en penjar-se l'or que se li resisteix.

   

  Per això, el calendari està pensat per a què la badalonina arribi al cent per cent amb vistes al proper mes d'agost. De moment, aquests dies, del 10 al 13 de desembre, competeix a l'Amsterdam Swim Cup en una piscina llarga de 50 metres. Després d'aquesta cita, Belmonte realitzarà una concentració a Pretòria (Sud-àfrica) fins al mes de gener, moment en el qual regressarà a Europea per a disputar el Euro-Meet a Luxemburg.