Dalt la Vila acull aquest dissabte la Fira de Nadal d’Arts

  0
  65
  Pau Casals.jpg

  11/12/2015 – La plaça Pau Casals serà aquest dissabte 12 de desembre l'escenari d'una mostra de disseny, escultura, pintura, música, art floral, poesia i un gran ventall de produccions badalonines.

  La plaça Pau Casals serà aquest dissabte, 12 de desembre de 12 a 21 hores, l'escenari de la Fira de Nadal d'Arts, on el disseny, , l'escultura, la pintura, la música, l'art floral, la poesia i un gran ventall de produccions seran els protagonistes d'una àmplia jornada per donar la benvinguda a les festes nadalenques.

   

  L'Associació de Veïns de Dalt la Vila, amb la col·laboració de la drogueria Boter i l'Ajuntament de Badalona, oferirà un ampli ventall d'activitats adreçades a tot el públic durant tot el dia, com ara actuacions musicals en directe de Combo de l'Escola de Música Moderna de Badalona (12h), Jazz Manouche (12.45h), 'Cuidado con el Perro' (13.30h), Dimas Trio (17h) i Pelogruesoul (19.30h), que posarà el punt final a aquesta fira a ritme de soul, jazz i R&B.

   

  També, de 12 a 13h, s'oferirà un taller d'il·lustració a càrrec d'Anna Riera i una gimcana creativa per part de l'Obrador. A la tarda, Lidia Sevila oferirà un taller familiar de joieria de 17.30 a 18.30h i l'Anna Riera tornarà per llegir el conte d''El Fanalet d'en Tasi' a les 18.30h.

   

  Una de les novetats d'enguany serà el sorteig de dues paneres creatives en les que hi haurà diverses obres d'Eulàlia Monés, Ricardo Carnicero, Lidia Sevilla, Francesc Puig, Susanna Ruiz, Joan Puche, Isabel González i Marc Seva, entre altres artistes badalonins. El sorteig es realitzarà a les 19 hores. A més a més, l'entitat organitzadora instal·larà un any més l'arbre dels desitjos.