Mireia Belmonte baixa del tren de Kazan

  0
  mireia-belmonte-y-melani-costa-al-frente-del-equipo-espanol-femenino.jpg

  26/07/2015 – La nedadora badalonina fa cas als criteris mèdics i renuncia al Mundial de Natació per tal de recuperar-se plenament de les lesions que pateix a les espatlles.

   

  Ho ha intentat absolutament tot, però finalment el cap ha pogut més que el cor. A un any dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, Mireia Belmonte afrontava el Mundial de Kazan com un bon test per comprovar el nivell de les seves principals rivals.

   

  Diversos problemes físics a les espatlles no han permès que a la doble medallista olímpica seguir una rutina d’entrenaments normal. Mireia Belmonte conviu amb el dolor des de fa massa temps i ha decidit parar per recuperar-se plenament.

   

  Els serveis mèdics de la RFEN i el seu entrenador, Fred Vergnoux, ja li havien recomanat no viatjar a Rússia per tal de no empitjorar l’estat de les seves espatlles. No ha estat fins avui quan Belmonte, després de fer el darrer test tècnic, ha pres la decisió final.

   

  La nedadora de Badalona ha comunicat a través de les xarxes socials que no viatjarà demà amb la resta de l’equip espanyol de natació cap a Kazan.

   

  “Finalment no aniré al mundial de Kazan. Ho he intentat fins a l'últim moment, però la meva lesió no em deixa estar al 100%”, relatava la badalonina en un breu comunicat.

   

  “Agrair el suport de la gent que ha estat al meu costat en els moments difícils i a tots els que han col·laborat en la meva recuperació. El meu objectiu fins que comenci la nova temporada serà recuperar les espatlles completament i començar a treballar de cara a Rio 2016”, afegia.

   

  Amb la seva renúncia, Mireia Belmonte no podrà repetir els brillants resultats aconseguits al Mundial de Barcelona 2013 (dues plates i un bronze).