Savané, cap a Saragossa?

  0
  49
  Bilbao-Joventut-ACB-Liga-Endesa-Todorovic-Savane.jpg

  26/07/2015 – Diversos mitjans aragonesos anuncien l’acord imminent entre el CAI i el pivot del FIATC Joventut per la pròxima temporada.

   

  Sitapha Savané completarà el joc interior del CAI. D’aquesta forma tan rotunda parla El Periódico de Aragón de la situació esportiva que viurà l’interior de Dakar durant el curs 2015-2016.

   

  Segons el mitjà aragonès, el CAI Saragossa té pràcticament tancat el fitxatge del pivot de la Penya de cara a la pròxima temporada. La idea de Joaquín Ruiz Lorente és que Savané pugui compartir la posició de center amb Henk Norel, per tal de poder afrontar amb garanties la Lliga Endesa i l’Eurocup.

   

  El FIATC Joventut ha fet una oferta de renovació a Sitapha Savané, jugador que el club considera clau dins del vestidor verd-i-negre. El fet de poder disputar l’Eurocup hauria estat clau per tal de començar a negociar amb els aragonesos. De moment, però, res és oficial.

   

  Sitapha Savané ha completat un total de tres temporades defensant la samarreta de la Penya, oferint un rendiment molt alt. Durant l’últim curs, el pivot va acreditar una mitjana de 9 punts, 3.1 rebots i 1.6 taps per partit (10.7 de valoració), en 19 minuts de mitjana.