Mireia Belmonte inicia la Copa del Món amb medalla d’or

  0
  Mireia Belmonte.jpg

  28/08/2014 – Ha estat en la prova dels 800 metres lliures amb un temps de 8:14.99, mentre que en els 200 estils va quedar quarta. 

  No ha passat ni una setmana de les últimes proves del Campionat Europeu de Natació i després de guanyar sis medalles, la nedadora badalonina Mireia Belmonte va aconseguir ahir dimecres, 27 de juliol, la primera medalla d’or a la Copa del Món que s’està disputant aquests dies a Doha, la capital de Qatar.

   

  En aquest cas, l’or ha estat en la prova dels 800 metres lliures en piscina de 25 metres amb un temps registrat de 8:14.99. Belmonte ha batut a Julia Hassler i a una de les seves gran rivals universals, la hongaresa Katinka Hosszú.

   

  Per altra banda, en l’altre final que la badalonina nedava en la primera jornada de les set que formen la Copa del Món, els 200 metres estils, si bé va tenir una hora de recuperació respecte a Berlín –on les dues finals van tenir un interval de tres minuts-, Belmonte ha estat quarta amb un temps de 2:10.85. La hongaresa Katinka Hosszú va establir un nou rècord mundial amb 2:02.61.