Mireia Belmonte s’acomiada de Doha amb quatre ors mundials

  0
  37
  Belmonte3.jpg

  09/12/2014 – Ha estat a les proves de 200 metres papallona, 400 estils, 400 i 800 lliure del Campionat del Món de piscina curta.

  El passat dimecres, 3 de desembre, la nedadora badalonina Mireia Belmonte, va iniciar el Campionat del Món de piscina curta a Doha amb les proves de 200 metres papallona i 400 estils en què se’n va penjar dues medalles d’or i dos rècords mundials.

   

  Aquestes competicions van finalitzar el passat diumenge, 7 de desembre, i la badalonina va participar en quatre proves més, de les quals va aconseguir dos ors més. Amb una marca de 8:03.41, sent així la millor de l’any i per només quatre segons més del seu propi rècord mundial als 800 lliure, Belmonte es va penjar la tercera medalla  per davant de la britànica Jaz Carlin i l’holandesa Van Rouwendaal. Mentre que el quart or va caure als 400 lliure amb un crono de 3:55.76 i per davant de Rouwendaal i la xinesa Yufei Zhang.

   

  Per altra banda, a tres centèsimes i en desena posició (2:08.75), la nedadora badalonina no va aconseguir competir a la final dels 200 estils per un error inusual a la braça. També, als 100 estils va ser eliminada amb un temps de 1:01.94, amb el qual va quedar a més d’un segon de les semifinals.

   

  Amb aquest nou triomf, Mireia Belmonte afirma que “aquest 2014 ha anat molt bé i és l’inici del que vindrà als Mundials de Kazan i a Rio 2016”. També va reconèixer que “la preparació per a Doha ha estat molt bona i tinc que agrair al meu entrenador a més del treball mental que ha realitzat”. Ara, un dels reptes que se li presenta a la badalonina és obtenir una plusmarca mundial en piscina llarga, però això haurà d’esperar un temps ja que ara haurà de treballar en el seu club per a preparar-se pel Campionat d’Espanya de piscina curta que se disputarà a Can Llong (Sabadell) del 12 al 14 de desembre.