Mireia Belmonte tornarà a ser pregonera de les Festes de Maig

  0
  58
  IMG_9061.JPG

  09/04/2015 – La nedadora de La Salut, nombrada Filla Predilecta de Badalona el passat febrer, s'encarregarà del pregó el proper 1 de maig, després d'haver-ho fet ja l'any 2008.

  La nedadora Mireia Belmonte tornarà a ser enguany la pregonera de les Festes de Maig de Badalona, el proper divendres 1 de maig. Nascuda a Badalona el 1990, Mireia Belmonte és una nedadora especialitzada en diversos estils, campiona mundial, europea i doble subcampiona olímpica. Per prescripció mèdica, va començar a nedar als 4 anys al Club Natació Badalona. Amb el temps, ha aconseguit una meteòrica carrera esportiva, plena de medalles, títols i rècords del món. La badalonina ja va ser pregonera de la ciutat l’any 2008.

   

  Recordem que Mireia Belmonte és Filla Predilecta de la Ciutat de Badalona. La declaració va ser aprovada per unanimitat en el Ple de l’Ajuntament de Badalona celebrat el mes d’octubre de 2014 i l’acte de nomenament oficial de Filla Predilecta de la Ciutat de Badalona va tenir lloc el passat mes de febrer en un acte celebrat al Teatre Zorrila.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha mostrat la seva satisfacció perquè Mireia Belmonte hagi acceptat ser enguany la pregonera de les Festes de Maig. Garcia Albiol ha destacat que la nedadora badalonina “és l’esportista més guardonada de la història de l’esport al nostre país i és un model a seguir pels valors que transmet, com ara l’esforç, la modèstia i la fidelitat i l’agraïment als seus orígens”.

   

  Les Festes de Maig de Badalona són el conjunt d’activitats culturals que se celebren per Sant Anastasi, copatró de la ciutat. El pregó tindrà lloc a la plaça de la Vila, el proper 1 de maig, a partir de les 19 hores.