Mitch Sanders s’incorpora als Dracs per revalidar el títol nacional

  0
  26
  MITCH SANDERS.jpg

  23/11/2017 – Badalona Dracs anuncia el segon reforç nord-americà per a la temporada 2017-2018 i que començarà amb la final de la Copa d’Espanya.

  Mitchell Sanders, nascut el 30 d’abril de 1993 a Farmington Hills (Michigan), es converteix en el segon reforç nord-americà per als Badalona Dracs de cara a la temporada 2017-2018 que ha arrancat recentment. Tot i que l’equip d’Oscar Calatayud es troba bolcat en la disputa d’aquest cap de setmana a la final de la Copa d’Espanya davant Black Demons a València, la direcció esportiva del club no cessa en el seu treball de confeccionar el millor equip possible per defensar el títol de la LNFA i anuncia el segon reforç de l’equip.

   

  Sanders reforçarà la faceta defensiva dels Dracs com a linebacker central, malgrat que també pot actuar com linebacker exterior i inclòs de safety. La gran versatilitat de Sanders permet també reforçar l’atac en posicions com la de wide receiver o running back.

   

  Després de despuntar en l’High School de la seva Farmington natal, Sanders va ingressar a la Universitat de Dayon Flyers (Ohio), on a més de jugar a futbol americà, aconseguint diverses distensions personals, també va destacar jugant a bàsquet.

   

  Després de la seva etapa en el futbol col·legial, Sanders va provar sort en el vell continent, ingressant en les files de l’equip alemany Bonn Gamecocks en 2017. Amb els germans, a la GFL2, Sanders va tenir una gran actuació en els 14 partits que va disputar, aconseguint un total de 78 placatges, una intercepció i un fumble forçat i recuperat, contribuint en l’atac també amb quatre recepcions ofensives.