Apoteòsica victòria del Lloreda

0
    100
    Llefia cau contra el Júpiter, empat del Bufalà i derrotes del Young Talent i Salut Pere Gol
    La gran notícia del futbol comarcal és, sens dubte, la victòria del Lloreda, que va realitzar un partit dels que mai passaran a l’oblit en derrotar a la Fundació Júpiter per 9-1. Els badalonins, que van ser infinitament millors en tots els aspectes del joc, van sentenciar el matx en la primera part on ja dominaven 4-0. A la segona part, el festival va seguir. Jordi Lozano, Manu González (2), Arnau Campos, Dani González, Rubén Fernández (2) i Javier Esquinas (2), els autors dels gols. Seguint a Tercera Catalana, el Bufalà no va poder passar de l’empat a 0 al camp de l’Arenys de Mar, el Young Talent va naufragar a casa contra el Deportivo Paraguay i, finalment, la Salut Pere Gol va caure a la gespa de l’Esquerra Eixample. D’altra banda, a Primera Catalana, derrota dura del Llefià, a casa, contra el Júpiter per 1-3. El visitant Damián Ovispo va obrir el marcador quan no havien passat ni deu minuts de joc, però la Llefi va reaccionar bé empatant als següents minuts amb gol de Marc Jiménez. De manera incomprensible, a la següent jugada, el Júpiter es va tornar a avançar a l’electrònic, i ja va dominar la resta del matx, sent totalment superiors.