Molt treball amb sort diferent

0
    20
    san-igu.JPG

3/2/2015.- El Natzaret es torna a quedar sense premi en una jornada on el cuer a punt va estar de sumar la primera victòria a costa d’un Círcol que va remuntar 7 punts 2 minuts del final.

Sense Àlex Medio, Alfredo Rodríguez ni Roger Castillo i amb Raúl Castillo tocat, el Círcol va tenir molts problemes per guanyar a la pista de l’Horta i conservar la quarta posició.

Els locals van aprofitar el punt feble del rival per controlar a la pintura tot el partit i el Círcol va anar tota la primera part per darrera al marcador.

Tot i la defensa de l’Horta i l’avantatge en l’1×1, els badalonins van posar-se per davant a 30 segons del descans, però set punts consecutius dels locals deixaven la diferència en 6 (35-29).

A la represa el Círcol va capgirar el marcador per acabar el període un punt per davant (43-44), gràcies a una millor defensa i al control del rebot.

A 5 minuts del final la inspiració ofensiva de l’Horta deixava el Círcol 7 punts per sota a falta de 2 minuts.

A partir d’aquí, els de Francesc Castellet es van canviar el xip per remuntar i a 22 segons perdien d’un punt. L’Horta va fallar els dos tirs després d’una falta ràpida del Círcol per tenir la última possessió.

Quim Forteza va agafar la responsabilitat al tram final (7 punts en dos minuts) per anotar la cistella que seria definitiva. L’Horta va perdre la pilota a 5 segons i el Círcol va sentenciar des dels tirs lliures.

Diumenge a les 17.45 reben a La Plana, el Viladecans, tercer per la cua, amb la lliçó apresa.

La Minguella també remunta al final

Precisament contra el Viladecans també va haver de treballar la Minguella i també amb baixes importants d’Orlando i Navarro. El partit va començar amb molt de respecte per part dels dos equips i un frec a frec que va deixar el partit empatat al descans.

Al tercer quart, els blaus van trobar l’equilibri amb defenses alternatives que els van permetre obrir una escletxa de 5 punts.

Però sense mantenir la intensitat a l’inici de l’últim quart el Viladecans va marxar de 9 punts a 7 minuts del final.

La Minguella es va tornar a posar les piles i amb un nou canvi defensiu va guanyar ordre al darrera i rebot per donar-li la volta al marcador, demostrant que quan l’equip juga intens i concentrat és difícil de superar però si baixa la intensitat qualsevol rival pot complicar el partit.

Recuperat l’estil de joc i el ritme van tornar a marxar de 8 per controlar el partit fins el 63-68 final.

Tot i les dificultats per entrenar amb tots els efectius i les desconnexions en certs moments, la Minguella suma la cinquena victòria consecutiva.

Els Lluïsos posaran a prova els blaus aquest dissabte, a les 19.15h a Casagemes.

El Sant Josep remunta però no sentencia

Derrota del Sant Josep a la pista de l’Esparreguera. Tot i la reacció a un mal inici de partit no van poder sentenciar en un final ajustat.

L’equip va haver de recuperar un parcial de 31 a 7 en contra. Una sortida molt fluixa en defensa i un rival molt inspirat en atac van sorprendre els groc i liles al primer quart.

A partir d’aquí, l’equip comença a defensa i pressionar per retallar diferències. El Sant Josep guanya el segon quart gràcies a  Àlex Molina i Marc Fernàndez, però la diferència al descans és encara de 14 punts (47-33).

Els locals van mantenir l’avantatge en un tercer quart igualat. Però el Sant Josep va anar retallant distàncies gràcies a la tasca defensiva de Diego (25 punts) fins empatar el partit a 66.

Amb intencionada a favor i possessió no van anotar cap punt en una jugada clau. El control del rebot en atac va donar la victòria a l’Esparreguera per un ajustat 76-74.

El Natzaret es torna a quedar sense premi

El Natzaret va començar molt fred el partit, encaixant un 8-0 de sortida. Però després del temps mort el primer quart va acabar igualat (18-20).

Al segon quart, l’equip es posa 4 punts per davant gràcies als contraatacs d’Héctor Rodríguez i la feina de Marc Colom.

L’Igualada només anotava des dels tirs lliures, i tot i fer una defensa agressiva amb pressió a tot la pista va acabar la primera part amb només 4 faltes.

La bona defensa i les accions de Chus Corella i Albert Riera van fer que el Natzaret agafés mínimes avantatges al tercer quart. Un triple sobre la botzina de Clement González deixava el marcador 55-53 i tot per decidir.

El Sant Andreu va jugar l’últim quart amb els pivots carregats de faltes i amb moltes dificultats per tancar el rebot. L’Igualada ho va aprofitar per marxar de 8 a 3 minuts del final (60-68).

Els tres triples consecutius de Quim Zudaire van posar el 69-71, però l’equip va fallar en el següent atac i els visitants van anotar dos tirs lliures més, per acabar el partit 69-75.

En un partit gens dur, la desigualtat en les faltes (16-29) i en els tirs lliures (12-28) van ser massa càstig per un Natzaret que va merèixer més contra un dels equips més forts del grup.

L’equip seguirà buscant el premi de la victòria després de la millora dels últims partits. Dissabte a les 17.30h visiten la pista del Sedis.