Montenegro ho fa fàcil (69-48)

0
    22

10/07/2015 – La selecció de Zoran Nikolic derrota Portugal amb solvència i consolida la primera plaça del seu grup a l’Eurobasket Division B d’Hongria.

En el segon partit de la competició, Montenegro ha demostrat tenir les idees més clares que el dia del debut contra Luxemburg (62-70).

El combinat balcànic de seguida ha agafat un avantatge solvent (23-12), liderat per un Petar Popovic que ja havia anotat 16 punts al descans.

Una bona selecció en el tir exterior (5/11 a l’equador del duel) i el domini clar del rebot (21/13) encara farien més ampli el marge montenegrí durant el segon quart.

L’equip dirigit per Igor Jovovic aconseguiria arribar a la mitja part amb el duel totalment controlat (43-24), després de completar un parcial de 20 a 12 al llarg del segon acte.

Ni la millora protagonitzada per la selecció portuguesa al llarg del tercer quart permetria als homes de José Ricardo Neves canviar la dinàmica del partit (54-40).

Fins al final (69-48), els percentatges de Montenegro seguirien sent alts, amb Popovic (19 punts i 4 rebots) i Milovic (11 punts i 6 captures) destacant per davant de la resta.

Zoran Nikolic tancaria el seu segon partit de l’europeu amb 6 punts (2/4 en tirs), 1 rebot i 1 assistència en 20 minuts. Montenegro és líder del grup B (2/0) i demà (20:15h) jugarà al VOK Education Center contra Kosovo.