Anna Cruz debuta amb les Minnesota Lynx (90-83)

0
    32

11/07/2015 – La jugadora badalonina gaudeix dels seus primers minuts del curs a la WNBA amb el seu nou equip, caient derrotada a Chicago.

Després de debutar a la NBA femenina la temporada passada a les files de les New York Liberty, Anna Cruz ha encetat la seva segona aventura a la lliga nord-americana.

La jugadora badalonina ha signat per un equip que aspira a l’anell, les Minnesota Lynx. Aquesta matinada, després d’incorporar-se tard a la franquícia a causa de l’europeu femení, Cruz ha pogut gaudir dels seus primers minuts amb Minnesota, club que va guanyar el títol de campió el 2011 i el 2013.

Amb el dorsal 51, Anna Cruz ha disputat aquesta matinada un total de 14 minuts en la derrota soferta per les Lynx a la pista de Chicago Sky (83-90). Tot i els 29 punts, 20 rebots i 6 assistències de Maya Moore, principal referent de les de Minneapolis, l’equip de Cruz no ha pogut sumar el novè triomf de la temporada.

Després d’una primera part molt igualada (38-40), Minnesota Lynx perdria el seu mínim avantatge. Chicago encetaria la segona meitat amb un parcial de 9 a 2 (47-42) que ni els triples de Moore podrien contrarestar (60-59).

Al final, el tàndem format per Elena Delle Donne (24 punts) i Cappie Pondexter (24) acabaria sent decisiu perquè les d’Illinois poguessin certificar la victòria. En el seu primer partit del curs a la WNBA, Anna Cruz acabaria amb 6 punts (2/4 en tirs) i 4 rebots en 14 minuts a pista.

Les Minnesota Lynx continuen sent líders de la conferència Oest (8/3) i demà jugaran al Target Center davant les San Antonio Stars.

Amb els sis punts aconseguits contra Chicago, Cruz en suma 268 en tota la seva carrera a la WNBA. La badalonina està a només 29 del registre de Marta Fernández (297), segona jugadora espanyola amb més punts a la NBA femenina després de la nacionalitzada Sancho Lyttle (2.826).