Montigalà acull aquest dissabte dos partits dels Badalona Dracs

  0

  21/03/2014 – En primer lloc, a les 16h, jugarà l'equip júnior contra els València Giants, i a les 19h les Dracs Giants davant les Zaragoza Mustangs.

  En primer lloc els júniors dels Badalons Dracs cercaran aquest dissabte, 22 de març a les 16 hores, al Camp de Futbol de Montigalà una nova victòria davant els València Giants.

   

  L’equip valència es presentarà a Badalona amb ganes de vèncer, pel partit disputat a València on els Dracs van guanyar, pagant amb la mateixa moneda. Per la seva part, els Dracs ara volen demostrar que saben jugar al futbol americà i que la progressió de l’equip va ascendent.

   

  Per una altre banda, en el mateix camp a les 19h, l’equip femení Dracs Giants ja esperen a una nova jornada de la Lliga Nacional de Futbol Americà Femenina, on en aquesta ocasió reben a les Zaragoza Mustangs. El partit promet emoció després de la última trobada de la Copa d’Espanya, on el duel entre ambdós equips se’l portessin les aragoneses per un ajustat 12 a 0.

   

  Les Mustangs es presenten amb un equip comandat per Andrea López, Veraya Romero, Melani Vasquez, Raquel Garcia o Marian Moccero, entre altres. Per la part de les Dracs, arriben amb la moral alta i saltaran al camp amb ganes de futbol, per a posar les coses difícils a l’equip aragonès, després dels bons entrenaments dels últims dies. Per això, Peter Brugnani comptarà amb Laura Tristán, Sandra Aguilar, Ana Díaz, Cristina Pérez, Meritxell Magrans, Jennifer Farré o Irene Merino, entre altres.