Fernando Peralta, guanyador del 41è Obert Internacional d’Escacs de Badalona

  0
  DSCF4260.JPG

  11/08/2015 – Després de nou dies, el gran mestre argentí de 35 anys, Fernando Peralta, s'ha proclamat campió davant de més de 260 participants.

  Després de nou dies de moure les fitxes d'escacs al Centre Cívic de La Salut, l'argentí Fernando Peralta s'ha proclamat campió del 41è Obert Internacional d'Escacs Ciutat de Badalona – IV Memorial Miquel Castellà i Gili, on més de 260 participants de més de 25 països internacionals.

   

  Fernando Peralta és un gran mestre internacional d'escacs de 35 anys i d'Argentina, reconegut per la Federació Internacional d'Escacs (FIDE), ja que té diversos títols, entre ells el Campionat d'Escacs del seu país i el Premi Konex, com un dels cinc millors escaquistes de la dècada d'Argentina. A més, ha tingut l'oportunitat de representar al seu país a les Olimpíades d'Escacs als anys 2002, 2006, 2008, 2010 i 2012. En aquest campionat, Peralta s'ha classificat com a primer finalista del grup A amb una puntuació de 7,5 i s'ha endut un premi en metàl·lic de 1.000 euros i una obra d'art del pintor badaloní Jordi Fernández Vila. Per darrere seu s'han quedat Tigran Harutyunian, d'Armenia, i Marc Narciso, de l'Escola d'Escacs de Barcelona, tots dos amb una puntuació de 7,0.

   

  D'altra banda, destacar també, que en el grup B han quedat finalistes els catalans Manel Navarro, Francisco Javier Ramon i Beatriz Alfonso, mentre que el grup C han estat Guillermo Torrubia, Josep Clanchet i Rafael de Jesus Romero.