Montigalà acull un Festival d’Art i Cultura Urbana amb espectacles i exposicions

  0
  60

  El centre comercial Montigalà es convertirà aquest dissabte en l’escenari immillorable d’un Festival d’Art i Cultura Urbana, que acollirà tot tipus d’espectacles i exposicions en el centre des de les 10.00 fins a les 21.00 hores.

  L’avantsala de l’esdeveniment, organitzat pel Pirata del Maresme i d’accés lliure i gratuït, serà el divendres amb l’obertura de l’una exposició de cotxes de rallyes antics, que serà visitable al costat del McDonald’s.

  El Festival d’Art i Cultura Urbana del centre comercial Montigalà començarà a les 11.00 amb una dinàmica virtual, en la qual es podran provar els cascos de realitat virtual de Metaversia.

  A partir de les 11.30 hores, un Dj en la plaça de McDonald’s i en la tarima d’entrada a Media Markt amenitzarà les activitats de Local Bodi Painting, i els tallers de dibuixos Tattoo i o d’artesania Artester 1.0. amb quadres de pintura moderna.

  A continuació, a les 12.00 hores, tindrà lloc l’actuació del Club de Patins Santacoloma, prèvia al concert del grup ‘Two Much Covers’ a les 12.30 hores, que donarà lloc a una pausa al migdia després de la qual es reprendrà en Festival a les 16.00 hores amb diverses actuacions musicals: un grup de flamenc, el grup ‘Els Confina2’ i la demostració de ball de @yosoygala, la nena ballarina influencer.

  El Festival d’Art i Cultura Urbana també tindrà un berenar per als clients del centre, que donarà lloc a les demostracions de les escoles de ball Qualiti Badalona i Serendipia, que posarà punt i final a aquesta jornada amb la qual el centre comercial Montigalà posarà en valor i difondrà l’art i la cultura del seu entorn amb un ampli programa d’activitats lliures i gratuïtes, els detalls de les quals es poden consultar en www.centrocomercialmontigala.com.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí