Montigalà-Batllòria està de festa major aquest cap de setmana

  0
  50
  Montigalà.jpg

  17/07/2015 – Tant dissabte com diumenge es viuran diverses activitats per a tot el públic a la Pista Poliesportiva del carrer de les Ciències.

  Després de les festes del Front Marítim, passem a les del barri de Montigalà-Batllòria, que l'associació de veïns organitza aquest cap de setmana, 18 i 19 de juliol al Pista Poliesportiva del carrer de les Ciències.

   

  Dissabte a les 21.30 hores tindrà cita el tradicional sopar popular, que consisteix en què els veïns portin els seu menjar i gaudeixen d'una vetllada  entre amics i familiars. A més, durant la nit hi actuaran la coral de l'entitat andalusa Flamenco Vivo, la cantant de cançó espanyola Isabel de Merida, l'escola de ball de l'associació de veïns i, finalment, una discoteca mòvil per a tot el públic.

   

  Una sardinada a les 10 del matí iniciarà la jornada del diumenge, dia 19, i que donarà pas a una gimcana infantil (11h) i a la festa de l'escuma (12.30h). De cara a la tarda, a partir de les 18h es realitzarà un festival infantil i la cantada d'havaneres posarà el punt i final a les festes.