0
    31
    DSC_0380.JPG

02/02/2015 – El FIATC Joventut supera amb nota la visita del JAC Sants i es prepara per afrontar una setmana amb doble compromís de lliga.

El júnior de la Penya segueix sent líder de la segona fase del campionat després d’escalfar de forma contundent al JAC Sants.

La defensa verd-i-negra sembla haver trobat el punt òptim de funcionament en els darrers partits, mentre que en atac l’equip d’Adrià Alonso segueix explotant la seva millor virtut: la transició.

El FIATC Joventut va sortir a pista demostrant que volia anar per feina. Un parcial inicial de 13 a 0 ja va donar pistes de l’alt nivell de concentració dels badalonins, els quals van fer una bona gestió de la pressió avançada i van concedir pocs tirs còmodes al JAC.

Alternant bones defenses i atacs ràpids, la Penya no va tenir patir en excés per decantar el partit en només un quart (28-7).

La tensió i la intensitat locals es van mantenir fins al descans, en part gràcies a l’aportació de tota la rotació. Els jugadors d’Adrià Alonso seguirien amb l’accelerador posat fins al descans, tot i el 0 a 6 final del JAC Sants (50-15).

Fent mal en situacions d’atac fàcils, el FIATC Joventut tampoc va abaixar el ritme a la represa, compensant el lleu augment d’encert visitant amb més punts anotats. El conjunt verd-i-negre no va deixar de pressionar i va acabar guanyant per un resultat d’escàndol.

Contra el JAC Sants, el júnior de la Penya va establir el rècord de la temporada de punts anotats (106) i encaixats (33) a la lliga, tot i les baixes de Neno Dimitrijevic i Elies Velasco.

Óscar Amo va tornar a tenir minuts després de ser baixa en l’última jornada, mentre que Matt Haarms i Terrence Bieshaar van ser els jugadors més destacats.

Després de sumar el quart triomf en quatre partits a la segona fase de la lliga, el FIATC Joventut es manté líder, empatat amb l’Olost (4/0).

Aquest dijous, el júnior d’Adrià Alonso visitarà la pista del FC Barcelona (2/1), en partit avançat corresponent a la jornada cinc (19:30h). Dissabte, la Penya es desplaçarà a Olost per tornar a jugar (18:30h).