Nacho Alfonso tindrà una sisena oportunitat

  0
  Manel Expósito

  Nacho Alfonso tindrà una sisena oportunitat. La visita de la SCR Peña Deportiva aquest diumenge a l’Estadi serà una nova oportunitat de supervivència per al tècnic escapulat. 2 punts de 15 possibles és el balanç del Badalona en aquest trist inici de temporada. No són bones les sensacions ni tampoc es denota una millora del primer equip escapulat durant el primer mes i mig de competició.

  Tot i aquesta situació, la Junta Directiva del Badalona no vol sentenciar cap decisió precipitada o que pugui ser errònia. El director esportiu Justo Alarcón ja va avançar fa tres mesos al Diari de Badalona que amb l’aposta de Nacho Alfonso es volia intentar mantenir un projecte continuista, amb el segon entrenador de Manolo González com a nou líder escapulat. Malauradament, els resultats no són els previstos.

  En la sisena jornada de lliga, Manolo González visita l’Estadi en el seu segon projecte lluny de Badalona. Ja va visitar Badalona amb el CD Ebro i aquest diumenge serà el seu segon enfrontament contra el seu equip i s’asseurà a la banqueta visitant.

  En els darrers 20 anys del Badalona a les portes de l’elit, només Juanma Pons ha tingut un pitjor inici de lliga, amb només 1 punt de 21 possibles durant la temporada 2019 – 2020. Set jornades de lliga abans de ser destituït com a entrenador badaloní.

  El rival d’aquesta jornada és segon a la classificació amb 10 punts, 3 victòries, 1 empat i 1 derrota. El curs anterior va ser un dels nouvinguts a Segona Divisió B que millor temporada van fer.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí