Nadal solidari i reivindicatiu pels comerciants de La Salut Alta

  0
  52
  La Salut Alta.jpg

  20/12/2013 – Es realitzarà una xocolatada, es recolliran aliments i joguines i un conjunt de 10 Pares Noels passejaran els carrers de La Salut Alta. 

  L’Associació de Comerciants de La Salut Alta-Pau Piferrer organitza pel dilluns, 23 de desembre, durant tot el dia, una acte solidari i reivindicatiu  en motiu del Nadal, en què es realitzarà una passejada de Pare Noels, una xocolatada i recollida d’aliments i joguines.

   

  Durant tot el dia, a una carpa situada al carrer General Moragues, cantonada amb Solsona, es posaran nadales i un Pare Noel motivarà als veïns i veïnes a col·laborar en la recollida d’aliments i joguines per a les famílies de la ciutat que més ho necessiten. A les 18.30 h, es realitzarà una xocolatada per a tots els assistents. L’acte central tindrà cita a les 11.30 i a les 17.30h, quan un total de 10 Pares Noels passejaran pels carrers Pau Piferrer, General Moragues i avinguda Caritg que repartiran caramels.

   

  La jornada té com a objectius, recollir la màxima quantitat possible d’aliments i joguines, i també reivindicar que “els comerciants de La Salut Alta també existeixen i no només el Passeig de La Salut”, assegura l’associació.