El Centro Cultural Castellano Manchego clausura el seu 25è aniversari

  0
  Castellano Manchego.jpg

  20/12/2013 – Una cloenda amb la lectura dels parlaments presidencials, una exposició fotogràfica i un petit piscolabis amb productes de Castella-La Manxa. 

  1998, any en què es va fundar el ‘Centro Cultural Castellano Manchego’, una entitat que aplega a tots els veïns prevenients de Castella-La Manxa i la seva cultura i enguany celebra el seu 25è aniversari. Per aquest motiu, després de 12 mesos de celebració, el passat dissabte 14 de novembre va tenir cita l’acte de cloenda amb la presència d’autoritats, presidents d’altres cases regionals castellà-manxecs  a Catalunya. 

   

  L’acte, en què van assistir al voltant d’unes 200 persones, va comptar amb la lectura dels parlaments presidencials, una exposició fotogràfica que recollia els 25 anys de l’entitat i un petit piscolabis format per productes de la seva terra, com el pisto. El centre cultural ha valorat aquest aniversari “positiu perquè hem progressat en local, activitats i en socis, ja que avui en dia comptem amb 490 socis”. A partir del 2014, continuaran fent les tradicionals activitats com les rondalles, balls regionals, sortides culturals, certàmens i entre altres.