Navarro i Raventós, campions del XXII ‘Facundo Lagunas’ CTT Badalona

  0
  21

  Pere Navarro i Arnau Raventós es van proclamar campions de la XXII edició del ‘Torneig Facundo Lagunas’, torneig social dedicat a un referent del CTT Badalona durant molt anys. La darrera edició d’aquesta competició va ser el 2016, la temporada que el senyor Facundo ens va deixar.

  Enguany, cinc temporades després, el club ha tornat a organitzar el torneig, modificant-ne el format degut al gran creixement que s’ha experimentat. 11 categories (4 de joves, 4 d’adults i 3 de veterans van ser la distribució de la XXII edició, amb 100 persones gaudint de la competició.

  Pere Navarro es va imposar a Adrià Fernàndez, que no va poder sumar el seu quart títol consecutiu , i es va coronar per primera vegada campió de la categoria reina.

  En la màxima categoria de joves, Arnau Raventós va donar la sorpresa, no només plantant-se a la final, sinó que a més va aconseguir guanyar-la davant de Sergi Bocanegra, aixecant un 1 a 2 desfavorable amb dos jocs impecables.

  A la segona categoria de joves el títol va ser per al debutant Pablo Lucas que ha tingut una progressió espectacular al llarg de la temporada. Saül Requena van ser segon.

  Pel que fa a l’Escola de Joves, Guillem López es va endur el triomf davant de Mario Soriano. A l’Escoleta, els premiats foren Unai Rangel, Nil Laguna i Jordi Mesa.

  QUADRE D’HONOR

  Joves Escoleta
  1r Unai Rangel
  2n Nil Laguna
  3r Jordi Mesa

  Joves Escola
  1r Guillem López M.
  2n Mario Soriano
  3r Manel Grillo

  Joves Perfeccionament
  1r Pablo Lucas
  2n Saül Requena
  3r Toni Rodríguez

  Joves Tecnificació
  1r Arnau Raventós
  2n Sergi Bocanegra
  3r David Ruescas

  Adults Iniciació
  1r Abel Pastor
  2n David Panyella
  3r Tomàs Navarro

  Adults Perfeccionament
  1r Albert Salguero
  2n Indra Castillo
  3r Enric Ruiz M.

  Absolut – Adults Tecnificació
  1r Pere Navarro
  2n Adrià Fernàndez
  3r Marc Serra

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí