Neix CAR&Ü, una botiga de venda de vehicles 100% online

  0

  CAR&Ü és una nova plataforma de compra de vehicle Km0 o seminou multimarca completament online per a usuaris particulars que, en breu, oferirà també altres opcions de mobilitat, com el renting. Un aspecte que pot no resultar nou a priori, ja que actualment existeixen moltes plataformes que ofereixen a l’usuari aquest mateix servei.

  CAR&Ü està impulsat per Auto88, un concessionari amb 4 seus a Barcelona i Mataró que porta 35 anys treballant en el sector de la venda de cotxes i que, a més, és 100% online:
  no és necessari el desplaçament a una seu física, ni tan sols per a signar la documentació. Tot es realitza online: la selecció i la reserva, la visualització per videollamada. Fins i tot es pot pujar la documentació necessària a la plataforma, a qualsevol hora i des de la comoditat del sofà. No cal estar pendent dels horaris d’obertura per a comprar el cotxe. L’entrega del vehicle es fa a domicili i els preus d’aquests són transparents perquè no és cap buscador o intermediari. Fins i tot compta amb vehicles ECO.

  En resum, és la primera plataforma de venda de vehicles multimarca 100% online de l’àmbit espanyol impulsada per un concessionari.

  Xavier Vidales, CEO i fundador de CAR&Ü destaca: “Sabem que la venda online és el present de la venda de cotxes. Per això, en Auto88 no ho dubtem i desenvolupem aquesta nova manera de comprar un vehicle. En CAR&Ü tens el cotxe a casa a 3 clics. Fàcil i còmodament, amb garanties, i seguint el teu propi ritme.”

  En una següent fase, que sortirà en els pròxims mesos, CAR&Ü ampliarà les opcions de mobilitat, oferint la compra o el renting de vehicle nou, 100% online.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí