Neix el Sindicat d’Habitatge de Badalona: serà presentat aquest dissabte a la Plaça Trafalgar

  0
  102
  Imatge del desnonament de la nau del Progrés l'any 2022

  “Badalona té més de 8.000 habitatges buits i una mitjana de 3 desnonaments al dia”

  A través d’un escrit a les xarxes socials, el Sindicat d’Habitatge de Badalona ha anunciat la seva creació. Aquest tipus de plataforma que ja existeix en altres ciutats, però encara no s’havia activat a la ciutat. Badalona és un dels municipis de l’Estat amb més desnonaments, sobretot en barris com Sant Roc, Llefià o la Salut. Entre les seves demandes hi ha l’accés a l’habitatge “gratuït, universal i de qualitat” i critiquen la nova llei de l’habitatge. El Sindicat d’Habitatge de Badalona es presentarà de forma oficial aquest dissabte 23 a la Plaça Trafalgar, al barri de Llefià.

  Les 5 línies d’actuació del Sindicat d’Habitatge de Badalona

  1- Per un habitatge gratuït i de qualitat per tota la classe treballadora. Lluitem perquè ningú hagi de viure al carrer per no tenir diners. Acabem amb els talls de llum i aigua i els incendis provocats per les males condicions en les instal·lacions.

  2- Augment de les llibertats polítiques. Plantem cara a la violència policial contra la classe treballadora. Eliminem el dispositiu policial Omega, promogut per Albiol i les polítiques de l’ajuntament racistes i classistes.

  3- Contra l’urbanisme capitalista. Acabem amb la divisió de la ciutat segons la classe social. Fi de la degradació dels nostres barris: contra l’absència de recursos, saturació dels serveis i la manca d’espais comuns.

  4- Expropiació del guany capitalista. Badalona té més de 8.000 habitatges buits i una mitjana de 3 desnonaments al dia. Defensem que tots els habitatges estiguin en mans de la classe treballadora.

  5- Lluitem per acabar amb la problemàtica d’habitatge i amb el seu causant: el capitalisme.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí