Nikolic es queda sense bronze (68-66)

0
    54

20/07/2015 – Hongria aparta del podi a la selecció U20 de Montenegro, tot i el bon paper realitzat pel bloc balcànic durant tot l’europeu.

Zoran Nikolic i la selecció U20 de Montenegro marxen cap a casa amb el cap cot. El gran objectiu del combinat dirigit per Igor Jovovic era proclamar-se campió de l’Eurobasket ‘B’, però una dura derrota contra Suècia va impedir la classificació per la final (50-79).

En el partit pel tercer i quart lloc contra Hongria, la selecció montenegrina va tenir el podi a tocar, després de dominar bona part del duel. Montenegro es mostraria solvent en atac durant el primer quart (15-23), amb Radunovic i Nikolic molt endollats.

Al segon període, l’atac vermell seguiria funcionant a bon ritme. Montenegro podria mantenir diferències pròximes als deu punts i incrementar-les minuts abans d’arribar al descans. Amb un triple de Milovic anotat quasi al límit del temps reglamentari, la selecció d’Igor Jovovic tancaria una primera part més que positiva (29-44).

A la represa, Montenegro aguantaria davant la millora experimentada per Hongria (47-60), però el combinat balcànic es desfaria en el darrer quart. Encaixant un parcial de 21 a 6, la selecció de Zoran Nikolic desaprofitaria tot el seu avantatge i veuria com Zoltán Perl (32) liderava la remuntada del conjunt amfitrió anotant 15 punts en els darrers deu minuts (68-66).

En el seu últim partit del campionat, Zoran Nikolic tancaria una bona actuació: 11 punts (5/6 en tirs), 6 rebots, 2 assistències i 1 tap en 26 minuts. En el global del torneig, el pivot del FIATC Joventut ha acreditat 9.3 punts, 5.3 rebots i 1 assistència en 20 minuts de mitjana.