Nikolic i Montenegro ja són a semifinals (55-68)

0
    30

15/07/2015 – La selecció balcànica supera Holanda aprofitant un gran inici de partit i ja pensa en Finlàndia per tancar la segona fase de l’Eurobasket en primer lloc.

Buscant el bitllet per les semifinals de l’europeu U20 ‘B’, la Montenegro de Zoran Nikolic aconseguiria un nou triomf contra Holanda. La selecció del jugador del FIATC Joventut dominaria des del principi, fallant només tres tirs de camp (10/13) durant el primer quart (15-24).

Aprofitant el seu gran inici de partit, el bloc montenegrí controlaria la seva renda durant tot el segon parcial, amb Petar Popovic sent el principal referent en atac acompanyat per Milovic i Bacovic.

Després d’anotar-ho pràcticament tot des de bon començament, els percentatges de la selecció balcànica es normalitzarien. Tot i així, una esmaixada de Zoran Nikolic serviria per mantenir la renda de Montenegro en els dobles dígits (22-32), mentre que Bacovic s’encarregaria d’aparèixer poc després per tancar el segon acte amb un ganxo (26-36).

A la represa, els intents de Yannick Franke (22) serien insuficients per ficar a Holanda dins del partit. Les intimidacions defensives de Nikolic i Draskovic i la punteria de Popovic, autor d’un triple final, situarien la diferència fins als onze punts al final del tercer quart (39-50).

Montenegro podria mantenir a ratlla els intents de reacció holandesos per acabar imposant-se sense massa dificultats (55-68). Nikolic tancaria el duel amb 11 punts (5/6 en tirs), 11 rebots, i 1 tap en 23 minuts.

Demà (20:15h) serà el torn de Finlàndia, en un partit que decidirà qui tanca la segona fase com a líder del grup E. Montenegro ja està classificada per les semifinals.