Nils Puchades i Marcel Serramitja, dos més

  0
  64
  nils 1.jpg

  15/07/2016 – El Badalona va anunciar dues noves incorporacions aquest divendres, 15 de juliol. Es tracta de l'extrem Nils Puchades, que arriba de l'Europa, i del davanter Marcel Serramitja, que va jugar a l'Olot la temporada passada.

   

  El Badalona va anunciar dues noves incorporacions aquest divendres, 15 de juliol. Es tracta de l'extrem Nils Puchades, que arriba de l'Europa, i del davanter Marcel Serramitja, que va jugar a l'Olot la temporada passada.

  Serramitja, germà de Marc Serramitja -que va defensar la samarreta del Badalona la temporada 2011/12-, és un futbolista d'atac de 22 anys, nascut a La Cellera de Ter. El curs passat va jugar 31 partis a l'Olot i va marcar dos gols. Ho va fer cedit pel Girona. A Badalona arriba, però, havent-se desvinculat del club de Montilivi. 

  Pel que fa a Nils Puchades, ja va estar a les ordres de Manolo González a la Muntanyesa i aquesta temporada ha estat un dels futbolistes més destacats de tercera divisió, a l'Europa. De fet, va rebre el premi Ràdio Marca com a millor de la categoria. Nils, fill de l'artista Claudi Puchades i de mare sueca, juga d'extrem i té 26 anys.